Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vakantiewerk Administratief Medewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe vakantiewerker voor deze zomer als administratieve hulpkracht voor minimaal 16 uur per week (dagen in overleg). 

Jouw profiel: 

  • Handig met computersystemen
  • Nauwkeurig en secuur met het invoeren 
  • Woonachtig in (de buurt van) Oisterwijk 

Wat ga je doen? 

  • Je gaat de afdeling administratief ondersteunen door het maken van Excel clusteradressen die in het systeem worden opgenomen 
  • Inscannen van rapportages en het uitlezen van foto’s. Het archiveren op de juiste plek 

Wat biedt het bedrijf: 

  • Een leuke bijbaan in een informeel team voor minimaal 16 uur per week. Dit wordt in overleg met je besproken hoe dit verdeelt wordt over 2 tot 5 dagen per week. 

Interesse in deze leuke vakantiebaan?! :

Loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk, bel 0135219615, app 0640611565, mail oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in gesprek met jou.

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vakantiewerk Administratief Medewerker , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden