Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Servicemonteur Interieurbouw

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever zoeken wij een servicemonteur montagemedewerker buitendienst interieurbouw, fulltime (minimaal 32 uur) voor lange duur, met uitzicht op een contract.

Over de werkzaamheden:

Je gaat met een bedrijfsbus naar klanten in het hele land om winkels, scholen, kantoren, woningen, etc. te voorzien van een passend maatwerk interieur, zoals winkelinrichting, kasten, aftimmeringen, keukens, tafeldelen, etc. De interieurdelen worden in de werkplaats op maat gemaakt. Jij zorgt ervoor dat dit interieur op locatie wordt geplaatst en gemonteerd. Naast deze werkzaamheden ga je opgeleverde projecten preventief en correctief onderhouden en oplossen. Het betreffen hoogwaardige interieurprojecten. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en het is daarom belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan.

Over jou:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding richting interieurbouw of soortgelijke opleiding.
  • Je werkt nauwkeurig, gaat zorgvuldig om met materiaal en gereedschap en staat voor het afleveren van kwaliteit.
  • Je hebt technisch inzicht.
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in soortgelijke functie.
  • Je bent klantvriendelijke, representatief en werkt oplossingsgericht.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent fulltime voor onbepaalde duur beschikbaar.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over de werkgever:

Een informeel middelgroot en groeiend bedrijf (ongeveer 50 fte), dat reguliere interieurbouw particulieren en zakelijk én (winkel)projecten realiseert. In de werkplaats worden alle producten van tekening geproduceerd. De montagemedewerkers buitendienst plaatsen de gerede producten in Nederland/België. Er heerst een no-nonsense sfeer en de werknemers hebben een positieve en informele houding ten opzichte van het werk en de collega's. Initiatief nemen, meedenken, verantwoordelijk, collegiale werkmentaliteit zijn competenties die goed bij onze opdrachtgever passen evenals humor in een gezellige Brabantse sfeer. 

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615 of app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Servicemonteur Interieurbouw, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden