Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Customer Service Medewerker Export

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een fulltime Customer Service Medewerker Export voor lange duur.

Over de werkzaamheden en functie:

Je gaat werk in een team van 6 gezellige collega’s. Het team is een vaste club met leuke mensen, gaan informeel met elkaar om en houden van een grapje op zijn tijd. Nog een belangrijk detail: Ze hebben lekkere koffie :-).

 • Je gaat klantgericht en adviserend werken in het customer serviceteam.
 • Je hebt dagelijks contact met klanten via telefoon en/of e-mail. Voor internationale klanten is de voertaal Engels.
 • Jij krijgt de verantwoording voor het verwerken van offertes, orders, storingsmeldingen en stemt de zendingen af met je logistieke collega. Je werkt hierbij met Globe Exact.
 • Je beantwoordt vragen van de distributeurs en zorgt ervoor dat zij de producten optimaal in het buitenland kunnen vertegenwoordigen.

Over jou:

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
 • Je hebt relevante commerciële administratieve werkervaring
 • Je hebt recente werkervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, de Engelse taal zeer goed en bij voorkeur beheers je een derde taal zoals Duits of Frans
 • Je hebt affiniteit met zorg en de hulpmiddelen die gebruikt worden op medisch vlak
 • Je werkt servicegericht en oplossingsgericht
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je woont in deze regio tussen Tilburg, Den Bosch/Waalwijk en Eindhoven in. Het bedrijf is goed met OV bereikbaar

Over het bedrijf:

Een groeiend en degelijk bedrijf dat al jaren bestaat. Een specialist in hoogkwalitatieve hulpmiddelen, die in de zorg worden gebruikt om het de verzorger en patiënt makkelijker te maken. Je kunt hierbij denken aan tilliften en hulpmiddelen voor douche, bad en toilet in de bekende huiskleuren. Zij leveren uit in Nederland, Europa, VS, Australië, etc. Zij werken met een eigen beloningsregeling. Reiskosten worden vergoed.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze afwisselende vakantiebaan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Customer Service Medewerker Export, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden