Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vakantiewerk Montage Kozijnen

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een vakantiewerker montage kunststof kozijnen.

Over de werkzaamheden en functie: 

Onze opdrachtgever zoekt een vakantiewerker die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken en de monteurs een handje wil helpen bij het monteren van de kunststof kozijnen.

Je gaat samen met de monteurs in een bestelbus van de zaak naar klanten in Brabant (particulieren en bedrijven) om kunststof kozijn te plaatsen (nieuwbouw en renovatie). Je gaat meehelpen tillen en assisteren bij de montage.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Jij bent minimaal drie hele werkdagen beschikbaar. De starttijd ligt tussen 06:00 en 07:00 uur en je werkdag eindigt tussen 15:00 en 16:00 uur.

Over jou:

  • Je bent handig en houdt van lekker fysiek bezig zijn
  • Je kunt met eigen vervoer naar de bedrijfslocatie in Udenhout
  • Het is een pre als je beschikt over rijbewijs B (dus geen eis)
  • Je bent representatief en communicatief vaardig
  • Je bent per direct voor minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent flexibel in werktijden en werkzaamheden

Over het bedrijf:

Je gaat werken bij een familiebedrijf. Er werken veel ervaren medewerkers en er wordt veel belang gehecht aan kwaliteit. Het bedrijf heeft in het bijzonder jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, nieuwe maar ook kozijnrenovatie. Je komt te werken in een klein, hecht team waarin een informele sfeer heerst. Er is een goede salarisbeloning bij dit bedrijf volgens de CAO Bouw.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze afwisselende vakantiebaan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vakantiewerk Montage Kozijnen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden