Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inmeter Kozijnen

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij een inmeter kunststof kozijnen voor langer duur met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

Over de functie:

 

Als inmeter kunststof kozijnen bezoek je dagelijks onze klanten. Je bekijkt de woning met jouw technische kennis en zorgt ervoor dat alles nauwkeurig wordt ingemeten en gerapporteerd. Je maakt een globale montageplanning en je werkt nauw samen met de werkvoorbereiding. Je beoordeelt technische details en spreekt deze door met de klanten. Eventuele wijzigingen verwerk je op een juiste wijze.

 

Je weet heel goed dat al je acties erop gericht zijn om het beste eindresultaat te behalen. Je communiceert makkelijk, omdat je met allerlei mensen overleg hebt. Een combinatiefunctie als inmeter met monteur of werkvoorbereider is bespreekbaar.

De verdiensten zijn volgens de cao-bouw.

Over jou:

  • Je hebt ervaring in een bouw gerelateerde functie.
  • Je hebt ruime technische kennis.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.
  • Je bent flexibel en je kan klanten goed te woord staan.
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving.

Over het bedrijf:

 

Een echt Brabants bedrijf waar we doen wat we afspreken en waar alle collega’s nauw samenwerken. Een hecht team. Er zijn meerdere locaties in Brabant. Vanuit de locatie omgeving Oisterwijk vertrekken de monteurs naar de klanten. Zij bieden een contract met uitzicht op een vast dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze baan?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inmeter Kozijnen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden