Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vakantiewerk Recreatie en Winkel

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe medewerker voor 1  tot 3 dagen in de zomervakantie voor een winkel bij een camping.  Het bedrijf is op zoek naar iemand voor in de vakantieperiode van 1 juli tot eind augustus/ begin september. 

Jouw werkzaamheden:  

  • Het bedienen van klanten in de winkel 
  • Schoonhouden en bijvullen van de winkel 
  • Mensen op de camping helpen en te woord staan
  • Uitleg geven aan kinderen over recreatieterreinen

Jouw profiel :

  • Op zoek naar een leuke vakantiebaan deze zomer 
  • 1 tot 3 dagen per week beschikbaar 
  • Goed met kinderen kunnen omgaan 

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze afwisselende baan?

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. Ons bezoekadres is Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vakantiewerk Recreatie en Winkel , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden