Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Magazijnmedewerker

Beschrijving:

 

Voor een bedrijf in Oisterwijk zoeken wij een fulltime magazijnmedewerker voor lange duur met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

Over de vacature:

In een klein team ga je structuur aanbrengen in een magazijn waar gedurende de hele dag allerlei goederen binnenkomen en uitgaan. Je neemt goederen aan, verzamelt orders en verzorgt uitgaande bestellingen. Je werkt hierbij zeer nauwkeurig, organiseert, regelt en plant de werkdag. Je werkt handmatig en met de heftruck.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Een salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt circa € 2000,00 tot € 2500,00 bruto per maand exclusief eventuele reiskosten. Het werk is middelzwaar (lopen, staan, tillen, bukken). Het assortiment bestaat uit onder andere grote artikelen.

Het MKB-bedrijf is werkzaam in interieur artikelen voor het hogere segment business to business. Het bedrijf is jaren geleden klein opgestart en doorgegroeid naar een zeer bekende speler op het gebied van woonaccessoires.

Over jou:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of wilt dit behalen
  • Zowel handmatig als werken met de heftruck wil je aanpakken. Ook fysiek werk is geen probleem voor je
  • Je brengt enige logistieke werkervaring mee
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding
  • Je kunt plannen en organiseren
  • Je werkt nauwkeurig
  • De Nederlandse taal beheers je goed

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature?

Bel 0135219615, app 0640611565 of mail oisterwijk@maximjob.nl. We brengen je graag in contact met deze werkgever. Ons kantoor kun je vinden in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. Jouw contactpersonen bij Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Magazijnmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden