Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Werfmedewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een fulltime werfmedewerker bouw voor onbepaalde duur met uitzicht op een contract.

Over de werkzaamheden:

Jij zorgt ervoor dat de monteurs met de juiste materialen op pad gaan. Aan de hand van opdrachtbonnen en tekeningen reinig, monteer en beplak jij de omleidingsborden. Je monteert deze in de juiste combinaties en zet de borden samen met overige materialen per project klaar.

Je werkt grotendeels in een grote werkplaats. Aanvullend verricht je buiten op de werf werkzaamheden.

Je wordt de eerste weken ingewerkt en daarna verricht je de werkzaamheden zelfstandig. Je werkt in een team, dus bij vragen/opmerkingen kun je jouw leidinggevende op de werkvloer aanspreken.

Je gaat in dagdienst werken van maandag tot en met vrijdag. Overwerken komt in sommige gevallen voor en wordt uiteraard met je overlegd.

Over jou:

  • Je beschikt over een VMBO-opleidingsachtergrond.
  • Je beschikt over een goede Nederlandse taalvaardigheid.
  • Je werkt secuur.
  • Je kunt fysiek, staand, lopend en bukkend werk verrichten. De producten waar je mee werkt wegen zwaar.
  • Je beschikt over rijbewijs B.
  • Je beschikt over eigen vervoer. Het bedrijf is niet goed met OV te bereiken.
  • Je bent bereid om later een VCA en heftruckcertificaat te behalen.

Over de werkgever:

Een klantgericht bedrijf dat al zo’n 90 jaar bestaat met meerdere vestigingen. De locatie in de omgeving van Oisterwijk behandelt kleine en grote projecten in verkeerstechniek. Zij beschikken over een grote werkplaats en buitenruimte. Gewoon lekker werken, een open karakter en humor zijn eigenschappen die goed bij de werkgever passen.

De verdiensten zijn volgens de CAO Bouw & Infra vanaf € 14,97 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Dit is exclusief vakantiegeld en verlofuren.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Ons kantoor kun je bezoeken aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Werfmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden