Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Operator Food

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zoeken wij per een operator food voor minimaal 4 dagen per week. Aan de hand van recepturen ga je voedingsproducten samenstellen.

Over de werkzaamheden:

Je wordt verantwoordelijk voor de voorbereiding van het productieproces van vegetarische etenswaren. Een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan. Aan de hand van recepturen ga je grondstoffen verzamelen, afwegen en mengen. Uiteraard houd je het productieproces goed in de gaten en doe je aan kwaliteitscontrole. Hierbij komt ook wat tilwerk, omdat je met grondstoffen werkt. Je start vroeg op, rond de klok van 06:00/07:00 uur.

Overige werkzaamheden zijn: Het opbouwen, opstarten en bijsturen van de nieuwe productielijnen. Daarbij bewaak je de kwaliteitsaspecten van zowel producten als machines en verlies je de besproken kwaliteit niet uit het oog. Kwaliteit is voor deze opdrachtgever een belangrijk aspect in het productieproces. Ook ben je verantwoordelijk voor kleine storingen, die je zelfstandig en/of met collega's moet oplossen en vul je de benodigde registraties in.

Uiteraard zorg je voor een opgeruimde werkplek. Je communiceert rechtstreeks met de aanwezige leidinggevende. Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden.

Je komt te werken in een gekoelde omgeving van 10/15 graden. Je werkt met voeding, dus de werkomgeving is niet geurloos. Je draagt werkschoenen. Je werkt hierbij samen met collega’s die niet allemaal de Nederlandse taal beheersen, dus het is prettige als je een woordje Engels en/of Duits spreekt.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Je bent woonachtig in Oisterwijk/Udenhout of directe omgeving (maximaal 20 km)
  • Je beheerst bij voorkeur de Nederlandse taal in woord en geschrift en spreekt bij voorkeur een woordje Engels of Duits
  • Je bent bij voorkeur bekend met het werken in de food en met HACCP (geen eis)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met vorm/coat/braadlijnen
  • Je kunt goed samenwerken en communiceren
  • Je bent betrokken en gedreven
  • De werkzaamheden kunnen fysiek middelzwaar zijn (staan/lopen/tillen), geschikt voor dames en heren
  • Je werkt van maandag tot en met vrijdag en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Over de opdrachtgever:

Een ambitieus familiebedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de markt van de food. Ze zijn geen nieuwkomer, maar hebben ruimschoots 10 jaar ervaring. Ze werken samen met gerenommeerde partijen, maar brengen ook zelfstandig producten op de markt die voldoen aan de wensen en eisen van de consument. Met de aanschaf van een nieuw pand en uitgebreid machinepark willen ze de vegetarische food markt veroveren en dat loopt boven verwachting. Zij werken met een eigen regeling qua salaris, denk aan om en nabij € 2300,00 bruto per maand. 

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse om te werken in een mooi vooruitstrevend bedrijf?

Bel 0135219615, mail oisterwijk@maximjob.nl of app 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We leggen je graag meer uit over deze vacature.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Operator Food, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden