Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Mengmeester Beton

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in de omgeving zoeken wij per direct een fulltime mengmeester beton voor lange duur. 

Als mengmeester ben je verantwoordelijk voor het doseren van grondstoffen (zand, water en kiezelsteen) en het mengen daarvan met behulp van een betonmolen of truckmixer tot mortels van diverse samenstellingen, alsmede het normale onderhoud van een betonmolen.

Over de functie:

Een afwisselende baan in een bouw gerelateerde werkomgeving. Je wordt medeverantwoordelijk voor het doseren van grondstoffen (zand, water en kiezelsteen) en het mengen daarvan met behulp van een betonmolen of truckmixer tot mortels van diverse samenstellingen, alsmede het normale onderhoud van een betonmolen. In deze functie werk je onder leiding van een meewerkend voorman. Het werk is in dagdienst. De werktijden liggen tussen 06:00 en 18:00 uur.

 • Zelfstandig en naar eigen inzicht bedienen, controleren, regelen, ingrijpen op en bijsturen van het productieproces betonmortel.
 • Volgens receptuur doseren van grondstoffen en mengen daarvan met gebruik van een of meer typen menger en/of truckmixer.
 • Inspecteren, smeren en schoonhouden van installaties, machines en apparatuur.
 • In voorkomende gevallen onderhouden van telefonische contacten met klanten aangaande de productie van betonmortel en levertijden.
 • Geven van richtlijnen, aanwijzingen en instructies aan chauffeurs.
 • Registreren van diverse productie, installatie- en analysegegevens.

Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd met inachtneming van Arbo-, milieu-, veiligheid- en overige bedrijfsvoorschriften van de werkgever. Zij werken met de CAO betonproducten industrie.  

Over jou:

 • Je hebt zin om deze afwisselende functie aan te pakken
 • Je hebt technische affiniteit
 • Je kunt goed overzicht houden (ook tijdens hectische momenten)
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je beschikt over enige computervaardigheden
 • Je bent fulltime en flexibel beschikbaar voor onbepaalde tijd

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever (informeel, gezellig, no-nonsense) is gespecialiseerd in het innemen, verwerken, op- en overslaan en verkopen van grond, zand en bouwstoffen (waaronder diverse soorten zand, grond, menggranulaat, betongranulaat en ongebroken puin en beton), afvalrecycling en transport. Alle toepassingen voor de bouw kunt u bij onze opdrachtgever afhalen of laten leveren. Op basis van jarenlange ervaring denken zij graag mee welk product het beste voldoet in het (bouw)project.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Mengmeester Beton, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden