Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vakantiewerk Stekbedrijf

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij vakantiewerkers voor de maanden juni, juli en augustus. Deze werkzaamheden zijn geschikt voor meisjes/dames en jongens/heren.

Over de werkzaamheden:

  • Je gaat aan werktafels stekjes wegsteken in potjes
  • Je verzorgt de moederplanten en de stekjes
  • Je maakt bestellingen klaar en laadt deze op karren
  • Je verplaatst de stekjes intern
  • Je houdt de werkruimte opgeruimd
  • Je verricht alle voorkomende werkzaamheden

Over jou:

  • Je bent enige weken achtereen fulltime beschikbaar voor vakantiewerk in de maanden juni, juli en augustus
  • Je vindt werken in de groenvoorzienig met groen en grond prima om te doen
  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Lichte fysieke staande werkzaamheden zijn geen probleem voor je

Over het bedrijf:

Een dorps bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Zij vermeerderen heesters, coniferen, grassen, etc. en leveren gewortelde stekken uit. Zij werken met CAO open teelten. De werktijden zijn van 07:30 tot 17:00 uur (minus 1:15 uur pauze.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze leuke inkoopbaan?

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. Ons bezoekadres is Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vakantiewerk Stekbedrijf, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden