Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Nachtkoerier Bakkerij

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een nachtkoerier. Het gaat om een functie voor de langere duur.

Over de functie:

Je gaat aan de slag met het bevoorraaden van de winkels. Om 19:45 uur start je met het laden van de bussen bij het hoofdmagazijn te Waspik. Vervolgens zul je een route rijden, zoals aangegeven staat op de planning. Bij de winkels los je de voorraad netjes en correct en indien nodig, plaats je banket in de koeling. Als je de route hebt afgerond dan rijd je terug naar het hoofdmagazijn. Onderweg terug tank je de bus af. Terug op het hoofdmagazijn los je de bus met de retourkratten en boxen. Dan parkeer je de bus netjes en zit je werkdag erop. Je zult tussen 04:00 uur en 06:00 uur terug zijn op het hoofdmagazijn.

De verdiensten worden bepaald aan de hand van CAO bakkersbedrijf. Aantal dagen in de week kan in overleg overeengekomen worden.

Over jou:

-          Vanzelfsprekend beschik je over een rijbewijs B/BE

-          Je hebt geen bezwaar tegen werken in de nacht

-          Je bent geordend en kunt goed werken volgens planning

-          Ervaring is zeker geen vereiste, maar wel handig

 

Zie je jezelf werken als nachtkoerier voor een bakkerij?

Neem contact op met ons via raamsdonksveer@maximjob.nl of bel naar 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Nachtkoerier Bakkerij, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden