Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Bijrijder Vrachtwagen

Beschrijving:

 

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zoeken wij per direct een bijrijder vrachtwagen.

De vacature is ontstaan vanwege uitbreiding van de werkzaamheden | groei van de bedrijfsactiviteiten.

Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar. Er zijn mogelijkheden vanaf 24/32 uur per week.

Over de werkzaamheden:

Als bijrijder start je de dag vroeg in de ochtend op. Na een korte opstart bij het bedrijf met een kop koffie/thee vertrek je samen met de chauffeur naar de eerste klant in Nederland of België. Per dag bezoek je ongeveer 8 tot 10 klanten waar je de producten zorgvuldig gaat lossen.

De werktijden zijn flexibel. Vroeg opstaan moet geen probleem voor je zijn. Het is geen 8 tot 5 baan. Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag

Over jou:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (eventueel kun je rijbewijs C of CE gaan behalen)
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en klantvriendelijk
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kunt vroeg aanvangen met je werk
  • Je hebt interesse in fysiek werk, bent een aanpakker
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je woont maximaal 15/20 km van Oisterwijk af
  • Je bent voor lange duur beschikbaar

Over de werkgever:

Een informeel, sterk groeiend, dynamisch en gezellig bedrijf dat zich richt op transport en logistiek richting particulieren. Zij zijn al zo’n 20 jaar in Oisterwijk gevestigd in een professionele logistieke bedrijfsruimte. Het team bestaat uit circa 35 medewerkers. Zij werken conform de CAO TLN. Er zijn doorgroeimogelijkheden en er bestaan mogelijkheden op een vast contract.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Bijrijder Vrachtwagen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden