Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Logistiek Medewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zoeken wij per direct een magazijnmedewerker | orderpicker.

De vacature is ontstaan vanwege uitbreiding van de werkzaamheden | groei van de bedrijfsactiviteiten.

Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar. Er zijn mogelijkheden vanaf 24/32 uur per week.

Over de werkzaamheden:

Je gaat samen met je collega’s alle onderdelen voor transport klaarzetten. Het betreffen lichte en zware materialen. Je bent fysiek flink in de weer.

Het werk omvat orderpicken, eventueel aangevuld met voorraadbeheer en bijkomende administratie.

De werktijden zijn flexibel. Vroeg opstaan moet geen probleem voor je zijn. Het is geen 8 tot 5 baan. Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag

Over jou:

  • Je hebt bij voorkeur reeds enige magazijnervaring opgedaan
  • Je beschikt over mbo-niveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (bij voorkeur 40 uur)
  • Je hebt interesse in fysiek logistiek werk
  • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook prettig om met een team samen te werken
  • Je bent voor lange duur beschikbaar of in ieders geval een halfjaar

Over de werkgever:

Een informeel, sterk groeiend, dynamisch en gezellig bedrijf dat zich richt op transport en logistiek richting particulieren. Zij zijn al zo’n 20 jaar in Oisterwijk gevestigd in een professionele logistieke bedrijfsruimte. Het team bestaat uit circa 35 medewerkers. Zij werken conform de CAO TLN. Er zijn doorgroeimogelijkheden en er bestaan mogelijkheden op een vast contract. 

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie:

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We zijn gevestigd in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3a. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Logistiek Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden