Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Transportreiniger Tilburg

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar een transportreiniger. De werklocatie is in Tilburg.

Over de vacature:

  • Met hogedrukreinigers ga je trucks schoonspuiten. Dit doe je in een grote “wasstraat” in een bedrijfshal.
  • Het betreft een fulltime baan, vanaf 32 voor lange duur. Je wordt ingeroosterd van maandag tot en met zaterdagochtend. De werktijden zullen liggen tussen 8.00 en 18.00, incidenteel tot 19.00 uur.
  • Je werkt in teamverband, een gezellig, informeel en jong team.

Over jou:

  • Je bent fulltime (vanaf 32 uur) en flexibel beschikbaar voor onbepaalde duur. Heb je een tussenjaar, dan kunnen wij hiervoor ook informeren
  • Je vindt het prettig om fysiek werk te doen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende.
  • Je hebt een positieve werkhouding

Over de werkgever:

Een toffe werkgever gelegen in Tilburg. Het bedrijf bestaat al heel wat jaren, is ervaren en betrouwbaar en ontwikkelt zich volop door. Het betreft een gezellig, informeel en jong team. De opdrachtgever werkt met de cao tankstation en wasbedrijven.

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze baan?

App 0640611565 of stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Transportreiniger Tilburg, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden