Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Recreatiemedewerker Voorjaar Zomer

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar kassamedewerkers, toezichthouders, en dag verantwoordelijken. Het werk zal beginnen in mei tot en met ongeveer half september. Als toezichthouder en dag verantwoordelijke zie je alles wat er in en rondom het recreatieterrein gebeurt. Jij zorgt dat kinderen, tieners en volwassenen veilig zijn en hierbij draag je deze verantwoordelijkheid.  Dag verantwoordelijken worden geselecteerd uit goede toezichthouders.

We vragen zowel parttimers als fulltimers op deze vacature te reageren. We staan zowel open voor kandidaten die naast hun studie een bijbaan zoeken of vakantiewerk, als meer ervaren medewerkers. 

Jouw profiel:

  • Je bent oplettend
  • Je bent serieus en werkt graag in de buitenlucht
  • Je bent vanaf mei of de zomerperiode beschikbaar
  • Je ziet werk liggen

Wat biedt het bedrijf:

  • Aardige collega's
  • Kosteloos volgen van opleidingen BHV, EHBO of Reanimatie diploma
  • Een salaris tussen de € 11,42 en € 13,68 bruto per uur exclusief vakantiegeld. Voor jongeren tot en met 20 jaar gelden jeugdsalarissen van € 4,28 tot € 9,95 bruto per uur exclusief vakantiegeld.
  • Reiskostenvergoeding

Over de werkgever:

Een exploitant van zo'n 400 sportieve accommodaties verspreid over Nederland en België. Een specialist op het gebied van exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra. Ze opereren op het snijvlak van markten en is een belangrijke partner voor gemeenten die commercieel én maatschappelijk aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau willen aanbieden aan hun inwoners.

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze mooie en uitdagende baan?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk gelegen aan de Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Recreatiemedewerker Voorjaar Zomer, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden