Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Timmerman Productie Werkplaats

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever voor Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een medewerker timmerbedrijf. Je gaat je veelal bezighouden met werkzaamheden voor de spuiter, voor- en afmontage.

Ervaring met timmerwerkzaamheden is gewenst, maar heb je affiniteit met hout en nog geen ervaring als medewerker timmerwerkplaats, dan bestaan er ook mogelijkheden.

Het werk is fulltime voor lange duur en wanneer het van beide kanten bevalt voor onbepaalde duur.

Over de functie:

  • Voorbereidende werkzaamheden voor de spuiter
  • Schuren, plamuren en egaliseren van deuren en kozijnen
  • Afmontage, zoals monteren hang- en sluitwerk/scharnieren/sloten en afdichten met rubbers (maatwerk)
  • Machinale productie/timmerwerkwerkzaamheden
  • Alle voorkomende werkzaamheden in een timmerwerkplaats

Jouw profiel:

  • Je bent handig en hebt affiniteit met hout
  • Een pre is een opleidingsachtergrond richting timmeren, hout of techniek
  • Je werkt nauwkeurig, meet zorgvuldig materiaal op en gaat zorgvuldig met gereedschap om
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende/goed
  • Je bent fulltime beschikbaar voor onbepaalde tijd

Over het bedrijf:

Het bedrijf richt zich op timmerwerken voor renovatie en restauratie. Je komt te werken in een team van circa 10 personen. Het is een gezellig en jong team met een gezellig en dorps karakter. Zij werken met moderne en ambachtelijke technieken. Ze maken houtwerk voor monumenten en zij bedienen de particuliere markt. De werkzaamheden zijn dus zeer afwisselend. De beloning is volgens de CAO Timmerindustrie.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Heb jij interesse in deze leuke baan en voldoe je aan dit profiel?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl met daarin jouw Curriculum Vitae toegevoegd. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of appen 0640611565. Een afspraak maken om langs te komen op onze vestiging kan ook.  Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in gesprek met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Timmerman Productie Werkplaats, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden