Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar 2 schoonmakers. Het gaat om een fulltime dienstverband voor langere duur. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de industriële machines in de productieruimte van het bedrijf en het industrieel reinigen van de productieruimtes zelf met hogedrukspuit. Dit is een heel belangrijke taak, omdat je te maken hebt met food-gerelateerde producten. hierbij staat hygiëne voorop. 

Jouw profiel: 

  • Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal in woord en geschrift 
  • Sociaal goed onderlegd 
  • Op zoek naar een baan voor in de middag/avonduren 
  • Geen opleiding verplicht, ervaring met schoonmaak heeft de voorkeur maar is geen vereiste

Wat biedt het bedrijf:

  • Qua verdiensten zou je met de eigen beloningsregeling van het bedrijf kunnen denken aan ongeveer 12 tot 13 euro bruto per uur. 
  • De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 15:30 - 23:30. 
  • Een informele werksfeer en de mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan met de kans op een vaste baan en contract bij het bedrijf zelf

Interesse?

App 0640611565, mail oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden