Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Magazijnmedewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in Oirschot, zoeken wij per direct een fulltime magazijnmedewerker voor onbepaalde duur.

Over de functie:

Door groei en versterking van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een magazijn medewerker. In de functie van magazijnmedewerker draag je bij aan het zo optimaal mogelijk laten verlopen van de gehele goederenstroom in het magazijn in een breed en afwisselend pakket van taken. Het betreft een afwisselende, zelfstandige functie binnen een jong, dynamisch bedrijf met een open en informele sfeer.

 • Je verwerkt inkomende voorraad en plaatst deze op de juiste locatie
 • Je verwerkt uitgaande bestellingen van orderpicken, verpakken tot en met verzendklaar maken
 • Je houdt het magazijn net en opgeruimd
 • Je verricht alle overige magazijntaken

Over jou:

 • Je hebt ervaring met magazijnwerkzaamheden
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en integer
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid dit te behalen
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt kunt omgaan met een computer/geautomatiseerde gegevensverwerking
 • Je woont in de nabije omgeving van Oirschot (max. 15 km) en beschikt over eigen vervoer

Over de werkgever:

Een bedrijf dat is gestart als relatief kleiner familiebedrijf en een enorme groei heeft doorgemaakt naar een professioneel MKB-bedrijf. Ze zijn gevestigd in een nieuw bedrijfspand. Het team (circa 25 fte) is jong en dynamisch en er heerst een open en informele werksfeer.

De verdiensten zijn € 11,50 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Zij werken tijdens werkdagen van maandag tot en met vrijdag in dagdienst van 08:00 tot 17:00. Er zijn ook mogelijkheden om in ploegen te werken. Hier staat 12% ploegentoeslag tegenover.

Over Maxim Uitzendbureau:  

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze functie of wil je meer informatie?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We staan je graag te woord.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Magazijnmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden