Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Webshop Medewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever zoeken wij per direct een webshop medewerker magazijn. Er zijn fulltime mogelijkheden van 40 uur per week, maar wil je liever 24 of 32 uur werken, dan is dat ook bespreekbaar. 

Indeling van werkdagen/tijden: De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 09:00 tot 17:30 uur. Volgens een variabel rooster werk je in overleg één week per maand van 10:30 tot 19:00 uur.

Fysiek: Het betreffende lichte producten. De werkzaamheden zijn geschikt voor dames en heren. Je bent de hele dag staand/lopend bezig aan een ingerichte webshop module.

Wat ga je doen?

Samen met je team word je verantwoordelijk voor het verzorgen en verzendklaar maken van alle webshop orders. De orders die zijn klaargezet door jouw collega’s, pak je zorgvuldig op snelheid in. De ingepakte order is het visitekaartje van het bedrijf.

Naast deze werkzaamheden verricht je alle overige voorkomende werkzaamheden, zoals orderpicken en retour gekomen orders controleren (refurbish) en terug in het magazijn plaatsen.

Wat vragen we van jou?

  • Je vindt het leuk om fijnere werkzaamheden (inpakken) met een hoge handelingssnelheid te verrichten.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar, 32 of 40 uur mag ook.
  • Je werkt accuraat, gestructureerd en zelfstandig.
  • Je beschikt over eigen vervoer, minimaal een fiets :-).

Over de werkgever:

Een informele en groeiende Brabantse opdrachtgever volop in ontwikkeling. Produceren een schitterend kwalitatief stijlvol klasse product. Medewerkers krijgen eigen verantwoordelijkheid en vragen daar een meedenkende en actieve werkhouding voor terug. De verdiensten zijn volgens een eigen beloningsregeling, te denken valt aan € 10,38 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Dit is exclusief vakantiegeld en een reiskostenvergoeding van € 0,16 netto per kilometer (vanaf 3 kilometer).

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in de deze functie:

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor vragen kun je bellen met 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. Maxim Uitzendbureau Oisterwijk is te vinden in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Webshop Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden