Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Stikster | Stikker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een stikker van 24 tot 40 uur per week. Het is een vacature voor lange duur met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

 

Over de functie:

De stikafdeling bestaat uit 4 medewerkers. Ter uitbreiding zoekt deze werkgever een nieuwe stikker voor een langdurig dienstverband.

 

Je gaat grote doeken nauwkeurig en accuraat stikken.

 

De werktijden zijn in dagdienst van 08:00 tot 17:00 uur.

 

Het salaris is marktconform volgens een eigen beloningsregeling. Te denken valt aan circa € 2300,00 bruto per maand exclusief vakantiegeld. Dit bedrag is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Er is groei in salaris mogelijk. Reiskosten worden vergoed.

 

Over jou:

  • Je hebt ervaring met industriële stikmachines in een meubelstoffeerderij, bij voorkeur met zwaardere en dikkere stoffen.
  • Je bent vanaf 24 uur per week beschikbaar, dus tussen de 24 en 40 uur per week.
  • Je bent woonachtig in Oisterwijk of omgeving (max. 20 km). Het bedrijf is goed met OV bereikbaar.
  • Je werkt accuraat.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt ook graag aansluiting in het bestaande team.

 

Over de werkgever:

Een solide werkgever die al meer dan 20 jaar bestaat. Een dynamische, groeiende en internationale organisatie. Zij zijn producent en leverancier van duurzame kwalitatief hoogwaardige producten voor het hoger segment met een moderne en strakke stijl.

 

Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

 

Interesse in deze baan?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Stikster | Stikker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden