Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Technisch Medewerker Service

Beschrijving:

 

Ben jij technisch zeer sterk onderlegd en ben je geduldig en servicegericht? Heb je ervaring als (elektrotechnisch) service technician? Bekijk dan de volgende vacature.

Over de functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de veilige, efficiënte en betrouwbare uitvoering van controle, onderhoud en reparaties van diverse apparaten binnen ons vakgebied.

Je verricht onderhoud en reparaties aan de diverse apparaten en verricht administratieve werkzaamheden die samenhangen met de onderhoudstaken. Je houdt daarnaast onderhoudsrapporten voor alle apparatuur bij. Je leeft de huidige protocollen na en draagt verbetervoorstellen voor protocollen aan. Je hebt aandacht voor continue kwaliteitsverbetering en kostenbeheersing.

Je maakt deel uit van onze afdeling bestaande uit ongeveer 10 collega’s die verantwoordelijk zijn voor zowel het onderhoud binnen en buiten bij mensen thuis. Je rapporteert aan de teamleider.

Over jou:

  • Een afgeronde elektrotechnische opleiding op Mbo+ niveau;
  • Ervaring in het onderhouden en repareren van (elektrotechnische) apparatuur;
  • Kennis en kunde van het installeren en updaten van software;
  • Rijbewijs B;
  • De bereidheid om periodiek storingsdiensten te werken (avond/nacht/weekend);
  • Goede Nederlandse taalvaardigheid.

Over de arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 32-40 uur per week, in een internationale en groeiende onderneming;
  • Een aanvangssalaris tussen € 2100,- en € 2800,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een uitzendcontract met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf.

Over Maxim Uitzendbureau: 

 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze vacature?

Mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Bij vragen kun je bellen 0135219615 of app 0640611565. Een afspraak maken kan ook. Je kunt ons kantoor vinden in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Technisch Medewerker Service, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden