Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Werkplaatsmedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime werfmedewerker | medewerker werkplaats.

Wat ga je doen:

Je gaat ervoor zorgen dat de monteurs met de juiste materialen op pad gaan. Aan de hand van orderbonnen en tekeningen reinig en monteer je materiaal in een werkplaats. Je monteert deze in de juist combinaties en zet alles samen met overig materiaal per project klaar.

Je wordt de eerste weken ingewerkt, waarna je de werkzaamheden zelfstandig verricht. Je maakt deel uit van een enthousiast team. Je werkt in dagdienst. Soms wordt gevraagd om over te werken.

Over jou:

  • Je hebt vmbo-niveau.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt geen problemen met fysiek werk, zoals tillen, bukken, buigen, etc.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent fulltime in dagdienst beschikbaar.
  • Je werkt nauwkeurig.
  • Je bent eventueel bereid om aanvullende cursussen te volgen zoals VCA en heftruck.
  • Bij grote drukte ben je bereid om andere vestigingen te ondersteunen.

Over de opdrachtgever:

Een bedrijf dat al jarenlang bestaat en veel ervaring heeft in hun vakgebied. Ze staan voor het afleveren van uitstekende kwaliteit in hun vakgebied. Zij werken met de CAO Bouw en Infra met een bruto uurloon vanaf inloop € 12,46 en functiegroep A € 14,97 bij 21 jaar en ouder.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in deze baan?

Stuur een e-mail met Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Werkplaatsmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden