Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Industrieel Specialistisch Reiniger

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een industrieel specialistisch reiniger. 

Over de vacature:

Je gaat naar projecten in de regio Noord-Brabant en soms landelijk toe om de buitenwanden en gevels van bedrijfspanden te onderhouden en met hogedruk te reinigen. 

Hiernaast ga je klein onderhoud plegen zoals het kitten, schilderen, het biijwerken van beschadigingen. 

Je werkt hierbij buiten en mede op hoogte en maakt hierbij gebruik van een ladder en steigers.

Over jou:

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor langere duur.
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je bent gewend op buiten te werken en vindt buitenwerk prettig om te doen. 
  • Fysiek werk is geen probleem voor je. Je klimt met gemak op en af een ladder.
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om dit werk aan te pakken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je beschikt over rijbewijs B.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse in deze baan?

Stuur een e-mail met Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Industrieel Specialistisch Reiniger, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden