Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Operator Food

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zoeken wij een productiemedewerker | operator fulltime (minimaal 4 dagen per week).

Over de opdrachtgever:

Een ambitieus familiebedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de markt van de food. Ze zijn geen nieuwkomer met ruim 10 jaar ervaring. Ze werken samen met gerenommeerde partijen, maar brengen ook zelfstandig producten op de markt die voldoen aan de wensen en eisen van de consument. Met de aanschaf van een nieuw pand en uitgebreid machinepark willen ze de food markt veroveren.

Over de werkzaamheden:

Je wordt verantwoordelijk voor het opbouwen, opstarten en bijsturen van de nieuwe productielijnen. Daarbij bewaak je de kwaliteitsaspecten van zowel producten als machines en verlies je de besproken kwaliteit niet uit het oog. Kwaliteit is voor deze opdrachtgever een belangrijk aspect in het productieproces. Ook ben je verantwoordelijk voor kleine storingen, die je zelfstandig en/of met collega's moet oplossen en vul je de benodigde registraties in. Je komt te werken in een gekoelde omgeving van 10/15 graden. Je draagt werkschoenen.

Uiteraard zorg je voor een opgeruimde werkplek. Je communiceert rechtstreeks met de aanwezige leidinggevende. Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur of 07:00 tot 16:00 uur en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. 

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Je bent woonachtig in Oisterwijk/Udenhout of directe omgeving (maximaal 20 km)
  • Je beheerst bij voorkeur de Nederlandse taal in woord en geschrift. Eventueel is Duits en/of Engelssprekend ook mogelijk. 
  • Je bent bij voorkeur bekend met het werken in de food en met HACCP (geen eis)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met vorm/coat/braadlijnen (geen eis)
  • Je kunt goed samenwerken en communiceren
  • Je bent betrokken en gedreven
  • De werkzaamheden kunnen fysiek zwaar zijn (staand/lopend/tillen)

Overige gegevens:

Het salaris is circa € 12,10 bruto per uur exclusief vakantiegeld en overige reserveringen.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse om te werken in een mooi vooruitstrevend bedrijf?

Bel 0135219615 of mail oisterwijk@maximjob.nl of app 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We leggen je graag uit over deze vacature.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Operator Food, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden