Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Boomkwekerij Medewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oisterwijk zoeken wij per direct een medewerker boomkwekerij. 

Over de vacature en werkzaamheden: 

Je gaat alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren in en om de kwekerij en binnen in de loods.

 • In de ochtend ga je naar het bedrijf en meld je je in de kantine. Je gaat in een klein team werken bij de kwekerij bij het bedrijf zelf of je gaat met een bedrijfsbusje naar een kwekerij gelegen in de omgeving van Oisterwijk (Haaren, Berkel-Enschot of Udenhout). Aan het einde van de dag ga je terug naar de kwekerij en ga je naar huis. 
 • In de kwekerij ga je de komende herfst- en wintermaanden veel bezighouden met het rooien van bomen. Je wordt hierin begeleid door een ervaren collega.
 • Het rooien van bomen, betekent dat de bomen die verkocht zijn, klaargemaakt worden voor transport.
 • De bomen worden machinaal uit de grond gehaald. Het handwerk hierbij is zakken om de kluit binden. Het lossteken van de kluit zodat de boom net wat makkelijk door de kraan losgetrokken kan worden.
 • Stroppen om de bomen doen, zodat de boom op de kar gehesen kan worden, nadien haal je de strop er weer af. Dit doe je met een hoogwerker of je klimt op en af de wagen waar de bomen op geplaatst worden.
 • In de loods controleer je de bomen op kwaliteit, soortechtheid en aantal. Je zorgt er mede voor dat de producten op de juiste plaats in de loods komen te staan, zodat de laadploegen efficiënt kunnen laden. 
 • Als de drukke rooimaanden in de loods en in de kwekerij voorbij zijn, dan werk je in de kwekerij en ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden en verzorg je de bomen (snoeien, schoffelen, takken binden met binddraad, etc.). 
 • De werktijden zijn van 07:30 tot circa 16:30 uur. In de drukke wintermaanden werk je indien nodig wat langer door. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.
 • Het bedrijf werkt met de CAO open teelten. 

Over jou:

 • Zoek je tijdelijk werk, dan ben je minimaal fulltime beschikbaar voor de komende maanden. Het bedrijf staat ook open voor een medewerker voor lange duur. Je start dan op uitzendbasis en wordt na de uitzendperiode op contract overgenomen worden door de opdrachtgever. 
 • Je vindt het prettig om fysiek werk in de buitenlucht aan te pakken. Je werkt onder (bijna) alle bedrijfsomstandigheden. 
 • Je hebt geen hoogtevrees, omdat je soms met hoogwerker de lucht in gaat om werkzaamheden aan de top van de boom te doen.  
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en/of je spreekt goed Engels. 
 • Je bent gemotiveerd en bent stressbestendig in hectische periodes.
 • Je kunt goed in teamverband en zelfstandig werken.
 • Je werkt zorgvuldig en hebt kwaliteitsbesef. 

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse in deze baan?

Stuur een e-mail met Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615 of een app sturen 0640611565. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Boomkwekerij Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden