Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur Technische Dienst

Beschrijving:

Het betreft een fulltime baan voor onbepaalde duur.  

Als allround monteur ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van het dagelijks onderhoud aan de machines, installaties en gebouwen. Dit betreft zowel planmatig preventief onderhoud als het oplossen van storingen. Samen met zes andere monteurs en een manager ben je onderdeel van de Technische Dienst. Het team bestaat uit zowel elektrotechnische als mechanische monteurs. Jouw kerntaken zijn allround en kunnen dagdagelijks verschillen van aard. Afhankelijk van je kennisniveau voer je werkzaamheden uit aan alle aanwezige installaties binnen onze organisatie; productie-, utiliteit en gebouw gebonden. Je bent zichtbaar en aanspreekbaar voor je collega’s en onderhoudt contacten met leveranciers en externe bedrijven.

Als allround monteur ben je verantwoordelijk voor:

 • Het voorbereiden en uitvoeren van zowel regulier preventief als gepland onderhoud.
 • Oplossen en verhelpen van storingen.
 • Analyseren van onderhouds-, en storingsdata om procesverbeteringen door te kunnen voeren.
 • Uitvoeren van inspecties in het kader van NEN 3140.
 • Deelnemen aan, c.q. het leiden van, (verbeter-) projecten.
 • Rapporteren en vastleggen van uitgevoerde werkzaamheden in het onderhoudsmanagementsysteem Ultimo.
 • Zorgdragen voor de veiligheid, orde en netheid op de werkvloer & werkplaats van de Technische Dienst. 

 De verwachtingen van jou als allround monteur zijn:

 • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde (met affiniteit voor elektrotechniek);
 • Je bent communicatief sterk: Ze hechten veel waarde aan gelijkwaardig overleg met alle medewerkers van de organisatie;
 • Je bent stressbestendig: “storingen zijn voor uitdagingen, geen problemen”;
 • Je bent gedisciplineerd en accuraat, je werkt volgens de geldende werkinstructies en standaarden;
 • Je gaat zelfstandig te werk, maar voelt je thuis in het technisch team;
 • Je beschikt over een ‘First time right mentaliteit’ (eerst denken, dan doen);
 • Je bent flexibel, leergierig en gemotiveerd om jezelf én de organisatie verder te ontwikkelen.

Aanbod:

Ze bieden jou een uitdagende functie in een team van ervaren monteurs. Samen met jouw collega’s (180 medewerkers) bouw je verder aan de toekomst van het bedrijf. Je persoonlijke groei stimuleren zij door je zowel intern als extern verder op te leiden. Zij hanteren een eigen beloningsregeling.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur 0135219615, 0640611565, oisterwijk@maximjob.nl.

Interesse in deze functie:

Mail oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of app 0640611565. Je kunt jouw sollicitatie of vraag richten aan Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur Technische Dienst, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden