Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Metaalbewerker

Beschrijving:

 

Voor een vooruitstrevend modern, hands-on metaalbewerkingsbedrijf zijn we op zoek naar een plaatbewerker | allround metaalbewerker.

Onze opdrachtgever staat open voor starters die het metaalvak willen leren en ervaren medewerkers. 

Over de functie:

Als plaatbewerker | allround metaalbewerker ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van plaatbewerkingen zowel conventioneel als met CNC-apparatuur. Van enkel stuks, klein seriewerk tot seriematige orders bestaande uit eenvoudige tot complexe samengestelde producten uit verschillende materialen. Alle producten zijn klantspecifiek en order gestuurd. Samen met je collega’s zorg je dat het werk op tijd af is en dat de order voldoet aan de kwaliteitseisen.

  • Het produceren van complexe en eenvoudige producten van snijden tot en met afwerken
  • Het gebruiken van technieken als knippen, kanten, (laser)snijden, buigen en walsen
  • Het juist in- en afstellen van de machines
  • Eventueel het oplossen/onderhouden van de machine waar je mee werkt
  • Alle voorkomende werkzaamheden binnen dit bedrijf

Over jou:

  • MBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting metaaltechniek
  • Oog voor detail
  • Ervaring met het instellen, opstarten en eventueel programmeren van machines
  • Werkt nauwkeurig, gestructureert en levert kwaliteit
  • Werkt graag samen, bent collegiaal

Over het bedrijf:

Een multidisciplinair bedrijf waar de klant centraal staat. De onderneming bestaat al jaren en is sterk groeiend. Het bedrijf kenmerkt zich door snel te kunnen schakelen, hanteert korte lijnen, zijn daadkrachtig met een gezond boerenverstand. Er is een goede onderlinge sfeer, mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken. Ondanks dat het bedrijf sterk groeiend is, blijft het een persoonlijke en dorpse sfeer behouden. Kortom een toffe werkplek. Zij werken met de CAO Metalektro. 

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er zijn 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld zoals het hoort, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur.

Interesse in deze leuke baan?

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of appen 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Metaalbewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden