Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Commercieel Technisch Medewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een fulltime dienstverband voor lange duur met uitzicht op een contract direct bij het bedrijf.

Onze opdrachtgever staat open voor starters en meer ervaren sales mensen.

Over het bedrijf:

Een leuk en informeel MKB-bedrijf, dat al heel wat jaren bestaat. Ze zijn gevestigd in een nieuwe bedrijfslocatie. Zij produceren maatwerk producten. Het team is een vaste club mensen, een informeel team met korte communicatieve lijnen. Het bedrijf bedient vele vaste klanten business to business van het eerste uur en ze zijn groeiend met nieuwe klanten.

Wat betreft salaris moet je denken aan € 2500,00 tot maximaal € 3150,00 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal MBO-niveau 4 commercieel of technisch gerelateerd
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed
 • Je beschikt over enige commerciële ervaring en vaardigheden
 • Je hebt technisch inzicht en interesses
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent bekend met tekenprogramma's zoals AutoCAD en je bent bereid indien nodig om je hier verder in te bekwamen
 • Je kunt goed overweg met MS Office

Jouw taken:

 • Algemeen: Ontwerpen/tekenen van verkochte producten
 • Verkoop/Marketingtaken: Traditioneel en online verkopen en in de markt zetten van bestaande producten
 • Verwerken van offerteaanvragen welke telefonisch en via e-mail binnenkomen
 • Product- en marktinnovatie 
 • Het nabellen en opvolgen van uitgebrachte offertes
 • Je draagt zorg voor het optimaal verlopen van de verkoop van een product, van aanname van de vraag naar een product, het maken van een offerte, de voorbereiding en vervaardiging van een product tot en met de nazorg

Over Maxim Uitzendbureau:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er zijn 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld zoals het hoort, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur.

Interesse in deze leuke baan?

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of appen 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Commercieel Technisch Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden