Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Eindhoven

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaker in week 31,32 en 33. Ben jij een ervaren schoonmaker en zoek jij tijdelijk werk dan vragen we je graag te reageren. Heb je nog geen schoonmaakervaring maar ben je wel op zoek naar een vakantiebaan voor deze periode dan komen we ook graag met je in contact. 

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7 tot 9 of na 18:00 uur.  Je gaat algemene ruimtes maken in het pand, sanitair en eventueel keuken. 

Interesse in deze functie?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl of een app naar 0640611565. Voor meer informatie kun je bellen naar 0135219615. Een afspraak maken om langs te komen op onze vestiging in  het centrum van Oisterwijk aan de Burgemeester Verwielstraat 3a kan ook.  We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Eindhoven , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden