Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per september een operator voor lange duur. Je start in dagdienst en tegen het einde van het jaar ga je werken in 2-ploegendienst.
 
Over de functie:
 
Je gaat productiemachines instellen, bedienen, de productie opstarten, ervoor zorgen dat de productie goed doorloopt, eventuele afwijkingen signaleren en aan het einde van een werkdag de productie afsluiten, kleine technische problemen en storingen oplossen en de machine schoonhouden. 
 
Dit doe je samen met een relatief klein en informeel team, dat bestaat uit operators en inpakkers. De vacature is per september en is voor lange duur met uitzicht op een contract. De functie is ontstaan wegens toename van de orders en de op handen zijnde verschuiving van werken in dagdienst naar 2-ploegen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en de interne lijnen zijn kort. 
 
Over jou:
 
Je bent fulltime voor onbepaalde duur beschikbaar.
Je bent bereid om in dagdienst te starten en tegen het einde van het jaar te gaan werken in 2-ploegendienst. 
Je hebt technische affiniteit. 
Je bent in voor gezelligheid en humor, je bent positief ingesteld.
Je werkt zelfstandig, kwaliteitsgericht en accuraat.
Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
 
Interesse in deze functie?
 
Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden