Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Rijen

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij voor week 29 tot en met 33 op zoek naar een schoonmaker in Rijen. Ervaring met schoonmaken is niet vereist, zit jij nog op school en ben jij op zoek naar een vakantiebaan, dan vragen we je ook te reageren. 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 10, van 13:00 tot 15:30 en van 18:00 tot 19:30. Je kaat kantoorruimtes, sanitair en eventuele keuken schoonmaken.

Kun jij een of meerdere van bovenstaande tijdstippen werken dan vragen we je ook op de vaacature te reageren. 

Interesse in deze werkzaamheden? 

E-mail jouw Curriculum Vitae of gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan ook. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Rijen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden