Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Tilburg

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij voor week 30 tot en met 33 op zoek naar een schoonmaker. Ervaring met schoonmaken is geen vereiste, zit jij nog op school en zoek jij een vakantiebaan dan vragen we je ook te reageren. 

Je gaat kantoorruimtes, sanitair en eventuele keuken schoonmaken. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 10 uur in de ochtend in week 30,32 en 33. In week 31 komt hier nog eventueel 2 uur extra bij en zijn de werktijden van 7:00 tot 12 uur 's ochtends. 

Interesse in deze werkzaamheden? 

E-mail jouw Curriculum Vitae of gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan ook. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Tilburg, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden