Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Tilburg

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaker in Tilburg. Het gaat om 2 locaties die met elkaar gecombineerd zouden kunnen worden. 

Je gaat sanitair, algemene ruimtes en eventuele keuken schoonmaken. De werktijden op de locaties starten om 8:00 uur of 17:00 uur, eventueel een ander starttijdstip is bespreekbaar als de locaties met elkaar gecombineerd worden. 

Op locatie 1 is het werk voor de komende 3 weken voor 2 uur per dag van maandag tot en met vrijdag, op locatie 2 is het werk voor 1 uur per dag. 

Heb je vragen over deze functie en/of interesse in deze functie?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Tilburg, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden