Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vakantiewerk Boomkwekerij

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct vakantiewerkers voor de zomermaanden juli en augustus.

Over dit vakantiewerk:

Je gaat alle voorkomende buitenwerkzaamheden in en om de boomkwekerij aanpakken.

In de ochtend ga je naar het bedrijf (kantine) toe en word je in een klein team (ploeg) in de kwekerij aan huis ingepland of ga je met een bedrijfsbusje naar een kwekerij gelegen in de omgeving van Oisterwijk, Haaren, Udenhout. Aan het einde van de werkdag ga je terug naar de boomkwekerij/kantine en ga je naar huis. 

Je gaat alle voorkomende buitenwerkzaamheden aanpakken. Je wordt hierin begeleid door een ervaren collega. Je moet denken aan het plaatsen van stokken naast de boom, de stok met binddraad aan de boom bevestigen, het bewerken van grond in de kwekerij rondom de bomen, wat snoeiwerk, etc.

Het betreft buitenwerk in het groen. Het werken met bomen in de buitenlucht spreekt je aan onder alle weersomstandigheden. Het kan hard regenen, maar het kan ook snoeiheet zijn en alles ertussenin. Het werk is fysiek wat zwaarder. Hoogtevrees hebben kan lastig zijn, omdat je soms met een kleine hoogwerker de lucht in gaat om in de boomtop werkzaamheden te doen. 

De werktijden zijn van 7.30 tot 16.30 uur van maandag tot en met vrijdag. Wil je graag maximaal 32 uur werken, dan kunnen we dit voor je navragen. 

Heb je interesse in deze vakantiebaan of wil je meer informatie?

Stuur een mail naar oisterwijk@maximjob.nl of app 0640611565 of bel 0135219615 of maak een afspraak op onze vestiging in het centrum van Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en deze vacature. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vakantiewerk Boomkwekerij, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden