Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemonteur

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever gelegen in de nabije omgeving van Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime assemblagemonteur.

Over de functie:

Je gaat aan de slag als assemblagemonteur. Dit doe je na een gedegen inwerkperiode. Je assembleert aan de hand van tekeningen en instructies complete machines. Om deze goed te assembleren ben je in ieder geval bekend met elektrotechniek. Als je ook mechanisch en/of pneumatisch onderlegd bent is dat een pre.

Door jouw technische kennis en gestructureerde werkwijze ben jij in staat om machines met allerlei klant specifieke aanpassingen zeer nauwkeurig te bouwen of aan te passen. Verder contoleer je of de machines voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Je legt verantwoording af aan de productieleider.

Over jou:

Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de machinebouw of recent een dergelijke opleiding hebben gevolgd.

Kennis van elektro, elektronica, mechanica en/of pneumatiek is een pre.

Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig, oplossingsgericht, proactief, praktisch ingesteld, flexibel, zelfstandig en collegiaal.

Over het bedrijf:

Een informele cultuur met betrokken en enthousiaste collega’s die hart hebben voor de zaak. Een familiebedrijf met meerdere locaties met 65 vaste werknemers. Ze exporteren wereldwijd.

Interesse in deze technische baan?

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of een app sturen 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemonteur, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden