Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaakmedewerker West-Brabant

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor diverse locaties in West-Brabant.

 

Over de functie:

Je gaat schoonmaken bij twee locaties in West-Brabant (Werkendam en Almkerk). Het gaat om kleinere panden waar je per pand ongeveer een uurtje bezig zal zijn. De locaties liggen 15 minuten rijden van elkaar af, dus het is handig om in bezit te zijn van eigen vervoer. Vanaf midden juli (2021) zal er een derde pand bijkomen in Raamsdonksveer.

Je zult van maandag t/m donderdag in de avonduren aan de slag gaan. De werktijden zijn vanaf 17:00 uur zelf in te delen.

Ben je enkel in de gelegenheid om op een locatie schoon te maken? Dit ook een optie. Laat dit even weten bij je sollicitatie!

 

Over jou:

-          Je hebt enige ervaring en affiniteit met de schoonmaakbranche

-          Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

-          Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht

-          Je werkt precies en zelfstandig

 

Interesse gekregen in deze vacature?

Neem contact op met ons via raamsdonksveer@maximjob.nl of bel naar 0162-522600. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaakmedewerker West-Brabant, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden