Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Operator CNC

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk zoeken wij per direct een fulltime machine operator CNC voor het bedienen, instellen, controleren. Het is een vacature voor lange duur met uitzciht op een contract.

Ervaring met onderstaande werkzaamheden is gewenst, maar heb jij een MBO werk- en denkniveau en heb je technisch inzicht, dan zijn er zeker ook mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij gaan in overleg met jou bekijken of er een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever mogelijk is. 

Wat ga je doen:

 • Je gaat je in eerste instantie bezighouden met het bedienen van een CNC machine. De werkvoorbereiding stelt de machine op kantoor in. Jij schakelt de machine in de ochtend in en zorgt ervoor dat de machine overdag blijft draaien en lost eventuele foutmeldingen op. Enig technisch inzicht is hierbij van belang.
 • Je voert hierbij controle werkzaamheden uit op kwaliteit en kwantiteit. 
 • Ook de aan- en afvoer van materiaal t.b.v. de CNC machine regel jij of jij zorgt ervoor dat jouw collega's je hierbij assisteren.
 • Verder is het de bedoeling dat je in overleg andere werkzaamheden in de werkplaats aanpakt. 

Over jou:

 • Je bent per direct en fulltime beschikbaar voor lange duur.
 • Je hebt enig technisch inzicht met het oog op bouwkunde, het accuraat afmeten of soortgelijke werkzaamheden. Je werkt nauwkeurig.
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je communiceert makkelijk met collega's. Je werkt graag in een team.
 • Je denkt mee met het productieproces. Je bent proactief. 
 • Je bent flexibel en indien nodig bereid tot wat overwerk. Je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Over de werkgever:

Een MKB bedrijf dat al jaren bestaat. Klein is begonnen en uitgegroeid tot een groter professioneel bedrijf met een vaste klantenkring van grote bedrijven met een landelijke dekking tot particulieren uit het dorp. Er heerst een dorpse en informele werksfeer. Er wordt lekker doorgewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid met o.a. een vrijdagmiddagborrel. Zij werken met de CAO houtverwerkende industrie. Het salaris wordt bepaald aan de hand van deze CAO. 

Interesse in deze vacature:

Wil je meer informatie over deze vacature ontvangen of heb je sowieso interesse? Bel 0135219615, app 0640611565 of mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. We zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Operator CNC, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden