Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Logistiek Medewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime logistiek medewerker voor lange duur. 

Over het bedrijf:

Een goed bedrijf. Een enthousiast en hecht team. Tussen de 10//20 personeelsleden. Salarisindicatie tussen € 2200,00 en € 2400,00 bruto per maand.

Over de functie:

Je gaat de geproduceerde materialen opslaan in het magazijn. Je maakt bestellingen gereed, je pickt orders. Dit doe je onder andere met behulp van een heftruck. Ook voer je controle werkzaamheden uit op kwantiteit en kwaliteit. Ook fysieke en handmatige logistieke werkzaamheden komen aan bod. Je regelt het logistieke gebeuren van A tot Z. Een afwisselende baan!

Over jou:

  • Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruckcertificaat en hebt recente ervaring met het werken op een hef- en reachtruck
  • Je hebt recente logistieke werkervaring en inzicht
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheid is goed
  • Je hebt enige kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking (Word, Excel, Outlook)
  • Je bent op korte termijn en fulltime beschikbaar voor onbepaalde tijd
  • Je bent flexibel qua werktijden en werkzaamheden. Je kunt in overleg overwerken indien nodig en je bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken. 
  • Fysiek werk is geen probleem voor jou

Interesse in deze afwisselende logistieke baan?

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen met 0135219615 of appen naar 0640611565. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Logistiek Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden