Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Chocolade

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een productiemedewerker chocolade voor een fulltime dienstverband per midden mei tot eind juni/juli dit jaar. Ben jij op zoek naar tijdelijk werk of heb jij momenteel een tussenjaar dan vragen we je graag te reageren. 

Jouw werkzaamheden:

Je gaat chocolade decoreren/opspuiten en inpakken. Het is wat fijner werk, dus handigheid en ervaring met fijne productiewerkaamheden zijn vereist. Het is staand werk in een productiematige omgeving. Je werkt in een informeel en leuk team. Je werkt van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 8:30 tot 17:00 uur. 

Interesse in deze mooie baan?

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen 0135219615 of een app sturen 0640611565. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag met jou in gesprek.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Chocolade , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden