Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Assemblage

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime productiemedewerker | assemblagemedewerker voor in eerste instantie de komende maand. 

Over de functie:

Je gaat verschillende productsoorten assembleren, monteren, in elkaar sleutelen. Dit betreft nauwkeurig werk. Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur.

Over jou:

  • Je bent per direct en fulltime beschikbaar.
  • Technisch inzicht is gewenst.
  • Ook dien je af en toe een product op te tillen en om te keren, dus wat fysiek werk moet geen probleem voor je zijn.
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheid is goed in woord en geschrift.

Over het bedrijf:

Het betreft een schone werkplek in een ruime bedrijfsruimte. Je werkt met meerdere collega's samen in een relatief klein en vast team. Het bedrijf bestaat al heel wat jaren en staat voor een hoogwaardig kwalitatief product. Het product wordt wereldwijd verkocht. Het team is informeel, gezellig en houdt van een grapje.

Interesse?

Bel 0135219615 of app 0640611565 of stuur een mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Vraag naar Suzanne of Liesbeth. Zij geven je graag meer uitleg. We hopen je snel te spreken.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Assemblage, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden