Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Winkelmedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar een winkelmedewerker van april tot en met oktober dit jaar. Gedurende de opdracht zal blijken of dit verlengd gaat worden. 

Over de functie: 

Vanaf april zullen de werkzaamheden plaatsvinden op de maandagen van 7:30 - 16:30 uur.  In de zomer zal dit uitgebreid worden met eventueel nog extra dagen vanwege drukte. Je zult van ongeveer 7:30 - 9:00/9:30 uur het sanitair gaan schoonmaken op de camping en in de winkel van het terrein en de recreatie. Daarna werk je de gehele dag in de winkel. De werkzaamheden in de winkel bestaan uit onder andere: klanten helpen, afrekenen met klanten aan de kassa, voorraad in de winkel bijhouden en computerzaken voor acties regelen. 

Over jou: 

Het bedrijf is op zoek naar iemand met schoonmaakervaring, verdere ervaring ergens mee is niet vereist. Zij zijn op zoek naar een representatieve kandidaat die netjes kan werken en van aanpakken weet. 

Interesse?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615 of app 0640611565. Een afspraak maken om langs te komen op onze vestiging aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk kan ook. Je kunt vragen naar Liesbeth of Suzanne. We komen graag in contact met jou

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Winkelmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden