Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Lasser Mig/Mag

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime (minder uur is bespreekbaar) Lasser Mig/Mag. Het werk is wanneer het goed bevalt van beide kanten voor onbepaalde duur. 

Over de relatie:

Een relatief klein dorps bedrijf (eenmansbedrijf) dat onder andere een trendy product vervaardigd, zoals stalen deuren/ wanden met glas voor in woonhuizen, kantoren, etc. 

Over de functie: 

Je gaat producten in elkaar lassen (mig/mag), slijpen, monteren etc. Het monteren is veelal bij particulieren en in sommige gevallen bedrijfsmatig. Je gaat in de werkplaats een mooi trendy product vervaardigen (stalen deuren/ draaibare wanden die met glas ingekleed worden). De werktijden zijn van 7:30 - 16:30 van maandag t/m vrijdag. 

Over jou: 

Je hebt ervaring met lassen (Mig/Mag), Slijpen en monteren. je hebt interesse om n een klein team te werken. Je bent bereid om in een werkplaats de producten te vervaardigen, maar je wilt ook op projectbasis de producten plaatsen en monteren.  Je kunt meerijden naar de eventuele locaties hiervoor, een rijbewijs is dus geen vereiste. Je bent fulltime beschikbaar. Minder uur is bespreekbaar. Ben je bijvoorbeeld met pensioen en wil je 2 tot 3 dagen blijven werken, dan komen we ook graag in contact met je.

Interesse in deze functie: 

 

E-mail jouw Curriculum Vitae/gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 013 5219615 of appen naar 0640611565 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Een afspraak maken om langs te komen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan uiteraard ook . 

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Lasser Mig/Mag , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden