Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Magazijnmedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oirschot zoeken wij een fulltime magazijnmedewerker voor lange duur met uitzicht op een contract.

Wat ga je doen:

De gehele goederenstroom in het magazijn ga je in samenwerking met jouw circa 20/25 logistieke collega's beheersen. Zowel inkomende voorraad als uitgaande bestellingen ga je verwerken. Dit gebeurt handmatig en met behulp van o.a. een heftruck. Je werkt met een geautomatiseerd logistiek systeem.  

Over jou:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt enige logistieke werkervaring
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen
  • Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en betrouwbaar 
  • Je bent woonachting in de nabije omgeving van Oirschot (max. 15 km) en beschikt over eigen vervoer en rijbewijs B
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • De werkzaamheden kunnen fysiek zwaar zijn

Over de opdrachtgever:

Een bedrijf dat is gestart als relatief kleiner familiebedrijf en de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een professioneel MKB bedrijf. Ze zijn gevestigd in een mooi nieuw bedrijfspand. Het team is jong en dynamisch en er heerst een open en informele werksfeer.

Interesse in deze baan:

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Je kunt bellen met 0135219615 of appen met 0640611565. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Magazijnmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden