Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hulpmonteur Daken

Beschrijving:

Wij zoeken een fulltime hulpmonteur kunststof daken voor lange duur, die woonachtig is in de directe omgeving van Moergestel. De ingangsdatum is per maart 2021 of in overleg eerder. 

Over de functie:

Samen met de monteur die woonachtig is in Moergestel, ga je met een bedrijfsbus naar projecten in Nederland toe. Je gaat deze monteur assisteren. Samen ga je kunststof daken maken, repareren en onderhouden. Het is een fysieke baan, ladder op, ladder af, waarbij je ook materiaal (dakbedekking en gereedschap) in je handen hebt. Ook werk je onder (bijna) alle weersomstandigheden. Hoogtevrees heb je niet en je durft goed over hoge daken te lopen. De werktijden zijn van 7.30 tot 16.15 uur. De reistijd naar de projecten toe komt er dan nog bij. 

Over jou:

  • Je bent handig en heb al wat ervaring met gereedschappen, je hebt technisch inzicht.
  • Je wilt al werkend het vak dakdekker leren. 
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA (certificaat veilig werken) of bent bereid om dit op korte termijn te behalen.
  • Je vindt fysiek werk leuk en bent graag in de buitenlucht bezig.
  • Je bent fulltime voor lange duur beschikbaar.

Wil je meer informatie of heb je sowieso interesse in deze functie?

Bel 0135219615 of app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Even binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan ook. We leggen je graag meer uit over deze functie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hulpmonteur Daken, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden