Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Montagemedewerker Plafonds

Beschrijving:

Voor een project in Grave zoeken we twee montagemedewerkers voor plafondisolatie van bewoonde huizen.

 

Voor dit woningbouwproject (sociale huurwoningen) ga je in bewoonde en gemeubileerde panden van binnenuit daken (eerste etage en zolder) isoleren (plafondplaat en plint eruit, isolatie erin en plafondplaat en plint terug monteren). Het is de bedoeling dat je in een team van circa 4 personen 1 huis per dag isoleert. De opdracht gaat per direct in en de duur is tot ongeveer 17 juli. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, fulltime.

 

Uiteraard ben je handig, heb je ervaring met montage, schroeven, boren, werk je secuur en netjes en ben je communicatief vaardig zodat je een praatje met de bewoners kunt maken. Het project is in Grave -> of je woont in deze omgeving, of je rijdt met eigen vervoer naar dit project of wellicht dat je vanuit de omgeving Oisterwijk met een monteur kunt meerijden (vertrektijd is dan circa 6.30 uur). Een geldig VCA is vereist. 

 

Interesse? Bel 0135219615, app 0640611565 of mail Oisterwijk@maximjob.nl. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Montagemedewerker Plafonds, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden