Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Boomkweker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever gevestigd in Boxtel, zoeken wij per direct een fulltime medewerker boomkwekerij. We staan open voor een ervaren medewerker, maar ook voor een junior dit het vak wil leren en enthousiast is om dit werk aan te pakken. Dit is een vacature voor lange duur, met uitzicht op een contract.

Over de relatie:

Een kwekerij met jarenlange ervaring gelegen in Boxtel. Zij planten en kweken laan- en sierbomen van hoge kwaliteit. Het betreft een informeel relatief wat kleiner bedrijf met korte lijntjes. Je komt te werken in een prettig, gemoedelijk en vast team. 

Over de functie:

Een fulltime functie voor zeer lange duur, die per direct vacant is.  Je gaat bomen planten, rooien, verzorgen, onderhouden, etc. Dit gebeurt machinaal en handmatig. Het betreft fysiek buitenwerk. 

Over jou:

Je neemt ervaring als boomkweker of hovenier mee of je bent een starter met veel interesse in werken in de groenvoorziening. Je hebt zin in fysiek buitenwerk en weet van aanpakken. Het werken in een klein dorps team spreekt je aan. Verder ben je niet bang om met machines te werken. 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw Curriculum Vitae of gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan ook. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Boomkweker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden