Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Installatiemonteur Vloerverwarming

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Boxtel zoeken wij een fulltime monteur en/of hulpmonteur installatietechniek specialisatie vloerverwarming. 

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een jong en groeiend installatiebedrijf. Met behulp van een team aan vaste monteurs en het installatiesysteem verzorgen zij complete projecten richting vloerverwarming voor de installateur van A tot Z. Het team bestaat uit 12 vaste monteurs aangevuld met enige zzp’ers en is enthousiast en gedreven. Het kantoor team bestaat uit 5 personen. Het bedrijf is gevestigd in Boxtel. Zij werken met de CAO metaal en techniek.

 

Over de funtie:

Een fulltime functie voor lange duur. Vanuit Boxtel ga je naar diverse projecten in heel Nederland. Het betreft vaak woningbouwprojecten die jij met collega's gaat voorzien van vloerverwarming en installatie. 

 

Over jou:

Je hebt ervaring als installatiemonteur. Je bent bereid om op locatie te werken en bent in het het bezit van een geldig VCA of bent bereid om deze te behalen. Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B. Een bedrijfsbus, gereedschap en bedrijfskleding krijg je van het bedrijf. Werkschoenen verzorg je zelf. Ben je nog niet de volleerd vakkracht, dan is het bedrijf bereid om jou de verdere kneepjes van het vak te leren. 

 

Interesse in deze vacature:

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. Uiteraard mag je ook even binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A gelegen in het centrum van Oisterwijk. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Installatiemonteur Vloerverwarming, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden