Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur Hulpmonteur Kozijnen

Beschrijving:

 

Per direct zoeken wij een fulltime (hulp)monteur kozijnen voor lange duur met uitzicht op een contract.

 

Over de werkgever: 

Een sterk groeiende en professionele werkgever met vele jaren ervaring op kunststof kozijnen gebied. Het betreft een MKB bedrijf met een informele werksfeer dat staat voor kwaliteit.

 

Over de functie:

Als (leerling) monteur kunststof kozijnen ga je op locatie kunststof kozijnen monteren, vaak bij mensen thuis. Jij zorgt er met je collega voor dat de oude kozijnen verwijderd worden en de nieuwe kunststof kozijnen keurig netjes worden gemonteerd. Hierbij ga je klantvriendelijk te werk en weet je heel goed dat jij het visitekaartje van onze opdrachtgever bent.

 

Over jou:

Je hebt enige ervaring met het werken met je handen. Je wilt het vak om kunststof kozijnen te monteren leren. Je hebt een opleiding timmeren, interieurbouw of vergelijkbaar gevolgd. Je hebt een rijbewijs B. Je hebt geen 07:00 tot 16:00 mentaliteit. Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en je hebt wat voor elkaar over. Je bent flexibel en je kan klanten goed te woord staan. Je bent woonachtig in de regio Tilburg/omliggende dorpen.

 

Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Uiteraard kun je ook gewoon binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We kijken uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur Hulpmonteur Kozijnen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden