Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Monteur buitendienst

Beschrijving:

 

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een monteur buitendienst.
Je bent verantwoordelijk voor het (chemisch) technisch reinigen, renoveren en de-contamineren van diverse installaties. Denk hierbij o.a. aan plant-equipment en koel -en warmte technische apparatuur. Je komt bij alle mogelijke soorten organisaties over de vloer, van grote overheidsorganisaties, universiteiten en ziekenhuizen tot raffinaderijen.

Als monteur ben je breed inzetbaar, werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van je eigen werk. De werkzaamheden zijn over het algemeen afwisselend en uitvoerend van aard. Voordat je aan deze functie begint, dien je te weten dat je wisselende werktijden hebt. Ook werk je soms in het weekend. Uiteraard staat daar een passende beloning tegenover.

Gewenste achtergrond:
-Afgeronde MBO technische opleiding
-Je bent een gemotiveerde medewerker die van aanpakken weet
-Je bent flexibel als het gaat om werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit
-Je bent in het bezit van een VCA certificaat
-Je hebt sterke affiniteit met techniek
-Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
-Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden jou:
Het bedrijf wordt gekenmerkt door een gezellige bedrijfssfeer met een no-nonsensecultuur. Zij communiceren helder, duidelijk en direct. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden ze arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau. Secundaire voorwaarden

Voldoe je aan bovenstaande functie-eisen, dan ontvangen we graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: 
mailto:waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen naar: 0416-675130


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Monteur buitendienst, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden